Відкриття банківських рахунків для нерезидентів

Банківський рахунок – це те, без чого важко уявити життя сучасного громадянина. Банківські рахунки та картки використовуються кожен день для придбання нерухомості, автомобілів і навіть продуктів у супермаркетах. Процедура відкриття банківського рахунку для громадянина досить проста. Завдяки існуванню електронного документообороту ви можете зареєструвати банківський рахунок всього за 15 хвилин. Для нерезидентів України ця процедура займає значно більше часу і вимагає від користувача певних знань. Нерезидентом може бути громадянин іншої держави або особа без громадянства.

Процедура відкриття банківського рахунку для нерезидента України

Якщо підприємець з закордонним громадянством або українець, захоче відкрити банківський рахунок – їх може чекати декілька труднощів. Зазвичай банківські рахунки іноземцям в Україні необхідні для придбання нерухомості або відкриття бізнесу. Оскільки всі договори купівлі-продажу та податки сплачуються згідно з українським законодавством – будь-якому банку або установі необхідно надати рахунок для стягнення можливих заборгованостей, перед відкриттям бізнесу. Шукати нерухомість з великою сумою грошей у валюті, теж важко назвати зручним вирішенням проблеми, тому нерезидентів і цікавить процедура відкриття банківських рахунків.

Сама по собі процедура відкриття банківських рахунків для нерезидентів регулюється актуальними нормативно-правовими актами, які функціонують в Україні, а саме ст. 64 Закону України “Про платіжні послуги”. Перелік дій які необхідно зробити нерезиденту України для оформлення банківського рахунку виглядає наступним чином:

  • Визначити тип рахунку та валюту, з якою будуть проводитися операції.
  • Обрати банк який більше до вподоби.
  • Підготувати документи, які необхідні для оформлення банківського рахунку.
  • Оформлення банківського рахунку спираючись на ст. 64 Закону України “Про платіжні послуги”.

Для того, щоб максимально швидко відкрити банківський рахунок для нерезидента ви можете звернутися до нас. Спеціалісти Адвокатського та ріелторського об’єднання України проконсультують вас стосовно документів, які необхідно зібрати нерезиденту та безпосередньо самої процедури оформлення банківського рахунку. Ми також з радістю супроводжуватимемо оформлення банківського рахунку для нерезидента на випадок виникнення складнощів під час оформлення або виникнення у банківської установи додаткових питань.

Для того, щоб отримати кваліфіковану юридичну допомогу стосовно відкриття банківського рахунку для нерезидента або інших юридичних питань – вам достатньо залишити заявку на нашому сайті або зателефонувати за номером, розміщеним на нашому сайті.

Адвокатське та ріелторське об’єднання України – там де панує порядок.

Шаблон – https://www.otpbank.com.ua/pdf/big-corporate/potochnyy-rakhunok.pdf



  Подписаться (Subscribe)  
Уведомление о