Реєстрація компанії з управління активами

Реєстрація компанії з управління активами: Деталі та тонкощі процесу

Компанія з управління активів – це юридична особа, що здійснює професійну діяльність у сфері керування активами інвесторів. Основним завданням такої компанії є вигідне інвестування з максимальною результативністю. Враховуючи кількість інвесторів, які наразі активно займаються своєю діяльністю, не дивно, що компанії з управління активами мають попит на свої послуги. Але як власноруч зареєструвати КУА та почати професійну діяльність? Чому інвестори обирають КУА замість того, щоб власноруч керувати інвестиціями?

Чому інвестори обирають КУА замість інвестування власноруч

Не дивлячись на те, що робота інвестора здається простою – вона має безліч тонкощів. Для того, щоб вигідно інвестувати, вам необхідно знатися на бізнесі та розуміти як працюють компанії в окремих нішах. Досягти такого досвіду швидко неможливо, але ви можете звернутися до професіоналів. Щобільше, звернувшись до КУА вірогідність успішності ваших інвестицій стане вищою.

КУА пропонує інвесторам більше можливостей, ніж якби вони інвестували свої активи самотужки. Таким чином, інвестор звертаючись до КУА може значно поширити коло своїх можливостей на інвестиційному ринку та ринку цінних паперів.

Перелік функцій компанії з активами досить не малий і це одна з причин, чому інвестори так зацікавлені у співпраці з КУА. Річ у тім, що всі перераховані дії та завдання при умові особистого інвестування користувачу необхідно було б виконувати самотужки. Натомість він може звернутися до КУА та значно спростити процес інвестування власних активів.

Особливості реєстрації КУА

Компанії з управління активами дуже цікавлять інвесторів, адже це чудова можливість зменшити навантаження та збільшити прибутковість інвестицій внаслідок ширшого переліку об’єктів інвестування. У той самий час КУА вигідна власникам, адже за умови правильного інвестування у виграші залишаються обидві сторони. Не дивлячись на це, в Україні не так вже й багато компаній з управління активами, але чому?

Причина невеликої кількості компаній з управління активами полягає у складності їх реєстрації. Насамперед ваша КУА повинна відповідати чітко прописаним вимогам, перелік яких виглядає наступним чином:

  • Статутний капітал КУА повинен бути не менше 7 млн. гривень.
  • Має бути створений резервний фонд.
  • Частка держави в капіталі компанії не більше десяти відсотків.
  • Компанія не може суміщати діяльність з управління активами з іншою діяльністю на фондовому ринку.

Враховуючи перелік вимог для створення КУА не дивно, що більшість підприємців, які бажають створити компанію з управління активами зіштовхуються з труднощами під час реєстрації. Не варто забувати й про те, що помилки, допущені під час реєстрації КУА можуть перетворитися у чималі штрафи або проблеми з податковими органами. Щоб виключити ймовірність подібної ситуації та швидко зареєструвати КУА ви можете звернутися по допомогу до спеціалістів.

Юридична компанія АРОУ надає послуги з реєстрації КУА. Наші експерти готові супроводжувати вашу компанію з керування інвестиціями на всіх етапах створення та допомогти досягти бажаного результату максимально швидко. Все що вам необхідно зробити для отримання експертної допомоги стосовно створення КУА – залишити заявку на нашому сайті або звернутися за телефоном, вказаним на сайті.



  Подписаться (Subscribe)  
Уведомление о